SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Det bedste klima i hele verden

Man hører altid, at De Kanariske Øer er lig med fest og glade dage. Og der er noget om snakken. At bo i et klima med en årlig gennemsnitstemperatur på 24 grader, hvor det hverken er meget koldt om vinteren eller for varmt om sommeren, hjælper uden tvivl på humøret. Rigtig meget endda.

Det er videnskabeligt bevist, at klimaet har en direkte indvirkning på vores humør; at mærke solen varme huden, indånde frisk luft, gå barfodet i sandet eller kigge på en klar stjernehimmel, er øjeblikke, der er balsam for krop og sjæl.

Ellers spørg indbyggerne beboerne på De Kanariske Øer.

De ord,
der bedst beskriver
klimaet på
De Kanariske Øer,
er "feriestemning"
og "glæde".

Maxi Biewer

Vært på vejrudsendelser.
Tyskland

Man gå med
shorts og
T-shirt hele
året rundt.

Liam Dutton

Meteorolog og vært på vejrudsendelser.
Storbritannien

Vejret på
De Kanariske Øer
mærkes indeni.

Minerva Piquero

Journalist og vært på vejrudsendelser.
Spanien
/
Din dagliege
dosis vitaminer
Klar himmel, sparsom nedbør, masser af sol og lys er med til at gøre øerne til en feriefavorit. Det er påvist, at sollys har en positiv effekt på både krop og sjæl. En dag på De Kanariske Øer er din daglige dosis D-vitamin, et vitamin, der produceres, når huden kommer i kontakt med solen, og som er nødvendig for at forebygge sygdomme, træthed og tristhed.
/
Det bedste klima
til dinferie
/
En lang og sund
tradition
Gennem tiderne har De Kanariske Øer været kendt for det sunde klima. Århundreder senere strømmer besøgende fra hele verden fortsat til øerne for at få fornyet energi. De milde temperaturer, de lyse dage, den rene havluft og alle de naturlige ressourcer gør De Kanariske Øer til et oplagt valg til spa- og wellnessophold.
/
Vida al
Udendørslivet
Passatvindene og temperaturinversionen (hvor lufttemperaturen ikke falder med højden) betyder, at der ikke udvikles ​​skyer. Derfor er der næste ingen regn om sommeren, og om vinteren regner det i gennemsnit tre dage om måneden. Forholdene er optimale til udendørsliv, og sammen med de mange turist- og fritidsaktiviteter, som øerne tilbyder, er der masser af muligheder for at nyde strand, bjerge, grønne skove, vand ... Valget er dit.

Mange undersøgelser og millioner af turister fra hele verden vurderer, at De Kanariske Øer har det bedste klima i verden. De milde temperaturer, med kun meget få udsving i løbet af året, de få regnvejrsdage og de utallige soltimer er afgørende faktorer for vurderingen.