SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her
Udfordringer hele året rundt
På de Kanariske Øer kan du teste din udholdenhed, dine grænser og slå dine personlige rekorder. Øgruppen er et rent paradis til at dyrke ekstremsport i naturen. En enestående natur, der står til rådighed hele året til dem, der vover at forsøge at beherske den. Det kanariske klima, med gennemsnitstemperaturer på 19 º C om vinteren og 23 ° C om sommeren, er som skabt til udendørssport og inviterer til optimale præstationer.
Vær parat til at opleve et adrenalinsus. Gem al din energi til Reserva de la Extremosfera.
/
En udfordring ved hvert højdedrag,
en rekord
ved hver skråning
Et udfordrende terræn Stejle klipper. Snoede stier gennem skovene. Alt er som skabt til at dyrke ekstremsport - løb, cykling, flyvning eller klatring. Uanset hvilken sportsgren, du dyrker, har De Kanariske Øer de helt perfekte omgivelser, hvor du har rig mulighed for at overvinde dig selv.
De Kanariske
Øer er som skabt
til at dyrke sport.
/
Vulkanvægge
De Kanariske Øers vulkanske arv inviterer dig til at klatre på de mange forskellige klippevægge. Den geologiske mangfoldighed gør det muligt at klatre på klipperne, uanset om du er nybegynder eller øvet i klatring.
/
Hold godt fast
i styret
De mange ruter gennem skove og bjerge kræver optimal kontrol og koncentration. Mountainbiking på De Kanariske Øer er et stort eventyr. Hold godt fast og træd godt til i pedalerne.
/
ORIENTERINGSLØB UDEN GRÆNSER
ÅRET RUNDT
       De kanariske landskaber med ruter på alle øerne
    sørger for ægte udfordringer til orienteringsløbere,
  som ønsker at forbedre deres niveau ved at træne i
forskelligt terræn og forskellige højder.
Det giver mulighed for en unik oplevelse i et
stabilt klima året rundt.
/
Hvert skridt
er en oplevelse
Uanset scenariet kræver De Kanariske Øer godt bentøj. De mange skråninger og den smukke naturs ekstreme mangfoldighed kræver dit bedste. Det milde klima vil belønne din indsats. Og det er slet ikke en ringe belønning.
/
Flyv som
en fugl

Takket være passatvindene, der er konstante ved øernes høje og mediumhøje områder, er det muligt at paraglide i optimale forhold hele året. Nyd de mest fantastiske udsigter.
/
Flyt dine
grænser
Test din udholdenhed på øernes veje. Veje, der forsvinder i horisonten eller stier, der snor sig gennem vulkanske landskaber med skråninger i alle niveauer. Uanset hvilken rute, du vælger, vil du opleve et unikt landskab, og opleve en glædesrus hver gang, du træder i pedalerne.