SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Det bedste sted at træne for
professionelle sportsudøvere

Opdag grundene til, at De Kanariske Øer er en ideel destination for sportsudøvere: der er direkte flyafgange fra mere end 130 europæiske byer, og det fantastiske klima passer perfekt til elitesportsfolkenes behov. Indloger dig i rolige lejlighedskomplekser, og træn i specialiserede sportscentre omringet af den fantastiske kanariske natur. Alt dette med sikkerheden om, at det opfylder europæiske standarder.

1
Det bedste klima for elitesportsfolk
Det bedste klima for elitesportsfolk

Lad ikke en dårlig dag ødelægge en træningssession. De Kanariske Øer med deres 4.800 timers lys om året og sjælden nedbør sørger for, at der ikke er noget, der hindrer din vej til toppen. Rejs væk fra varme og ekstrem kulde, og træn i verdens bedste klima (19 ºC gennemsnitstemperatur om vinteren og 23 ºC om sommeren).

2
Sportsfaciliteter på højeste niveau
Sportsfaciliteter på højeste niveau

På De Kanariske Øer finder du et bredt udvalg af faciliteter til elitesportsudøvere med højt kvalificerede fagfolk og en lang række tilbud som eksempelvis idrætslæger, ilttelte eller DLF-telemetri. Der er masser af overnatningsmuligheder, og mange af dem tilbyder særlige kostprogrammer til sportsudøvere på højt niveau.

3
Træning under åben himmel
og naturområder
Træning under åben himmel
og naturområder

Fuldend dine sessioner i sportscenteret med træning i enestående natur. De Kanariske Øer er perfekte til at dyrke vandsport og forbedre ydeevnen takket være træning i høje luftlag. På De Kanariske Øer kan man hurtigt komme fra havets overflade op til mere end 1.800 meters højde takket være øernes vulkanske terrænlandskab med skråninger og toppunkter undervejs.

4
Restitution og muligheder
for aktiv afslapning
Restitution og muligheder
for aktiv afslapning

Optimer din tid og optimer din afslapning med den brede vifte af muligheder, De Kanariske Øer tilbyder. Deres golfbaner, strande og netværk af stier giver dig mulighed for at dyrke andre sportsgrene og arbejde med andre muskelgrupper for at undgå skader. De Kanariske Øer har derudover masser af sundhedsfremmende kvaliteter, hvilket allerede de gamle grækere fik øjnene op for. Bliv klar igen efter den hårde træning med naturbehandlinger med vulkanstensprodukter, spa-behandlinger og øernes stærkeste våben: sollyset.

Opdag alle de sportsrelaterede områder, anlæg, begivenheder og tjenester på websiden:

www.trainingnonstop.com