SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

EN DAG PÅ STRANDEN

PÅ DE KANARISKE ØER

På De Kanariske Øer kan du nyde de kilometerlange fantastiske strande med familien, spadsereture langs kysten, solbade eller nyde livet med din kæreste i et idyllisk landskab. Takket være det behagelige klima hele året rundt, de skyfrie himler og de mere end 3.000 solskinstimer om året er det muligt at nyde de kilometerlange strande på De Kanariske Øer, når du ønsker.
Kom og yd en dag på stranden!
Har du lyst til en dag med sjov og underholdning?
Lad os tage til stranden
På De Kanariske Øer er der uendelige muligheder for at tilbringe en dag på stranden. Du skal blot beslutte, hvad du har lyst til: slappe af på en øde strand og glem alt om hverdagens udfordringer, hyg dig med børnene på en af de mange børnevenlige strande med alt, du behøver, eller blot slappe af og nyde en af de populæreste strande.
Er du sulten?
Spisetid!
Der er lige så mange valgmuligheder som strande. Du kan sidde på en af de mange restauranter med havudsigt og nyde de lokale specialiteter, som sammenkogte retter, små kogte kartofler med mojosauce eller vælge skaldyr og frisk fisk. Men hvis du foretrækker at spise med fødderne i sandet og tæt på vandet er der helt sikkert en strandbar, hvor du kan nyde lækre tapas, som fx blæksprutte, hvidløgsrejer, grillede sardiner og spansk omelet og begynde aftenen med en god smag i munden.
Og når temperaturen stiger.
HOP I VANDET!
Hvis strandene på De Kanariske Øer er kendt for noget, er det for det rene og krystalklare vand med en konstant temperatur hele året rundt på ca. 20 °, som ikke alene indbyder til en forfriskende dukkert, men også til at udøve alle typer sejlsport. De perfekte forhold betyder, at der er masser af surfskoler hvor man kan lære at surfe eller forbedre teknikken.
Windsurf
Kitesurfing
BÅDTURE
SE HVALER
Og hvis du beslutter dig for at se havet fra et andet synspunkt, kan du dykke ned under havets overflade og opleve et af de mest værdifulde marineøkosystemer i verden på en af de mange organiserede udflugter med dykkerskolerne.
MAGISKE
SOLNEDGANGE
At betragte solnedgangen, efter en dag med afslapning eller underholdning, er et af de mest magiske øjeblikke man kan opleve på stranden. Det er det perfekte tidspunkt for en spadseretur langs vandkanten eller sidde og beundre havet og nyde, hvordan solen langsomt forsvinder i horisonten.

På De Kanariske Øer er solnedgangene helt unikke, når solen forsvinder i havet og danner et smukt skinnende og funklende billede på vandet.

En perfekt afslutning på en perfekt dag på stranden.