SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Den helt store oplevelse

Hver dag på De Kanariske Øer venter et nyt eventyr. Øernes frodige vegetation, strandene, vulkanerne, sandklitterne, bjergene og det rige hav gør øerne til det perfekte valg til familieeventyr. Takket være de konstante temperaturer og de utallige solskinsdage er øerne et oplagt rejsemål hele året rundt.

En ridetur på kamel gennem sandklitterne, hvalsafari, trekking, sol og leg på stranden, stjernekiggeri ... De Kanariske Øer tilbyder masser af aktiviteter, der gør ferien til et uforglemmeligt eventyr.
Tag hele familien med til De Kanariske Øer og oplev en magisk verden, hvor fantasien får frit spil og alt er som skabt til sjov. Syv øer med masser af eventyr for hele familien, hvor de mindste føler sig hjemme. 

ET STORT EVENTYR FOR HELE FAMILIEN
/
Underholdning
for store og små
De Kanariske Øer tilbyder masser af underholdning og attraktioner, som familien kan opleve sammen: botaniske haver, hvor man kan lære mere om floraen på øerne og andre eksotiske steder, zoologiske haver og akvarier, hvor de familiens yngste vil føle sig som fisk i vandet, vandlande med vilde rutsjebaner og masser af underholdning for alle aldre samt mange andre attraktioner, hvor familien sammen kan gå på eventyr. Det er masser at vælge imellem.
Zoologiske haver
Forlystelsesparker
/
EN DAG PÅ STRANDEN
med familien
En dag på stranden med familien er den bedste måde at glæde børnene. Leg fra morgen til aften under solen, hop i vandet igen og igen, byg kæmpestore sandslotte, nyd en is under ​​en palme ... De fleste strande på De Kanariske Øer er børnevenlige og mange har alle de nødvendige faciliteter, du kan få brug for, herunder livreddere.
Børnevenlige strande
/
Naturoplevelser
la naturaleza
Den bedste og sjoveste måde at nyde det varierende og unikke landskab på De Kanariske Øer er via de mange vandrestier. Også sammen med familien. De idylliske afmærkede vandrestier snor sig gennem de imponerende naturområder, og er ofte korte og meget sikre. Øernes smukke natur byder på mange dejlige oplevelser for hele familien, med rig mulighed for at komme helt tæt på naturen, dyrene, vandet og alt det andet.

Alle syv øer har mange vandrestier, der er velegnede til familiens yngste. Disse er blot et par eksempler:
/
Ro og
afslapning
De Kanariske Øer er det perfekte udgangspunkt for børnefamilier. Lokalbefolkningen elsker børn, hvilket gør øerne utrolig børnebenlige. Yderligere er De Kanariske Øer også kendt som rolige og trygge omgivelser. Ikke alene har øerne hoteller, lejligheder og turistfaciliteter med en omfattende infrastruktur, men De Kanariske Øer er også en del af EU og overholder de europæiske standarder samt tilbyder de besøgende et fremragende sundhedssystem med bl.a. en professionel skadestueservice. Desuden vil lokalbefolkningens kærlighed til børn løse eventuelle problemer eller vanskeligheder, der kunne opstå.