SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

HEMMELIGE STEDER

MED

REN NYDELSE

På Kanarieøerne er der charmerende og stemningsfyldtesteder, om du ikke må gå glip af på din rejse. Strande midt i byen så du kan dase i hængekøjen med alting tæt på, diskoteker og udendørs dansebarer, så I kan danse under stjernerne til den lyse morgen....Og til de mere stilfærdige stunder kan man gå en tur på de brede alléer eller i parkerne og blot mærke , hvordan tiden passer sig selv.

Find den overnatning, der passer bedst til dig. Kanarieøerne har nemlig nok besøgende året rundt, at du overalt på øerne finder alt det, der hører en uforglemmelig ferie til.

REN NYDELSE

SAMMEN MED FAMILIEN

Til jer, der har børn med, kan I overnatte et sted med alting ved hånden og gøre ferien meget mere bekvem. Og det allerbedste er, at der findes et utal af aktiviteterhele familien med garanti får det fedt. På Kanarieøerne er der masser af netop denne type steder med alt, hvad der skal til for at få en behagelig og sjov ferie sammen.

EN ANDEN

LIVSRYTME

Der findes landsbyer, hvor charmen ligger i tempoet. Tingene tager den tid, de tager, og de lokale tager sig god tid til, at du kan have det godt. I mange år var disse steder samlingspunkt for kunstnere fra hele Europa, som rejste til øerne på udkig efter inspiration. Disse steder holder fast i deres inderste væsen og har nu masser af faciliteter til at gøre dit ophold mere bekvemt.

FÅ SÅ MEGET

SOM MULIGT UD

AF HVER DAG

Hvis du vil have så meget som muligt ud af din ferie, skal du blot besøge eller overnatte på et af de mange steder, som har noget til både dagen og natten.. Læg dig på stranden i solen, spis på en strandrestaurant med fødderne godt plantet i sandet, snup en drink på en fortovscafé, spis på en restaurant med mad fra hele verden, og slut aftenen af på diskotek eller med at synge karaoke. Du går i seng, når du går i seng.

KOM LIDT VÆK

FRA DET HELE

Hvis du bare skal bruge et par dages afslapning, er der også rig mulighed for det på Kanarieøerne. Om det er i en tilbagetrukket bjerglandsby omringet af natur, eller i en rolig kystflække, kan du få verden lidt på afstand og nyde roen, eventuelt i selskab med dine yndlingsmennesker.