SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

FORLYSTELSER

OG STÆRK

SPÆNDING

På Kanarieøerne er der masser af forlystelser. Sæt gang i systemet med udfordrende river rafting, få det ultimative adrenalinkick i en svimlende rutsjebane eller oplev Det Vilde Vesten fra tæt hold. Til den mere beherskede type er der andre interessante muligheder i form af dyreparker og kulturelle tilbud.

/
VANDLANDE

Kanarieøerne har stabilt klima året rundt med en gennemsnitstemperatur på 20ºC. Uanset hvornår på året du kommer forbi, kan du glide i topfart ned ad vandrutsjebanen, hoppe i gummiringen og suse gennem hårnålesvingene i vandlande som Aqua Park, Aqua Water Park eller Siam Park, som er det største vandland i Europa.

Se vandlande

/
TEMAPARKER

Om du rejser med familien eller venner er en temapark eller forlystelsespark altid et spændende valg. Tag svævebanen hen over en flod, gå hen over en tovbro eller søg spænding med mekaniske aktiviteter. Oplevelser er der nok af på steder som Holiday World eller Angry Birds Park.

Se forlystelsesparker

/
ZOOLOGISKE
OG BOTANISKE HAVER

De zoologiske og botaniske haver er en sjov måde at gå på opdagelse i planetens dyre- og planteliv. Naturelskere holder især meget af Palmitos Park, Loro Park eller Oasis Park, hvor man på nært hold kan se flodheste, elefanter og selv komodovaraner.

Se zoologiske haver

/
FLERE
AKTIVITETER

Og der er mere endnu. Tag rundt i Lanzarotes vulkanlandskab til hest og komme forbi miniaturemodeller af øens steder øen eller nyd en premierefilm udendørs under den klareste stjernehimmel I Europa. Det sidste du løber tør for på Kanarieøerne er måder at have det sjovt på.
Øvrige aktiviteter