SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

ØEN

FUERTEVENTURA

Kanarieøernes
BEDSTE STRANDE.
De mere end 150 km strande med masser af sol og havets brise, der er fyldt med negative ioner, skaber en ren paradisstemning.
OSTE
MED OPRINDELSESBETEGNELSE
Mellem strand og strand er et besøg på øens mejerier er et abosolut must. Prøv en af ​​de mange lækre oste med oprindelsesbetegnelse.
ET
WINDSURF
De lange solrige dage, de kraftige vinde og bølger på op til to meter betyder, at wind- og kitesurfing er en fast tradition på øen.
BIOSFÆRERESERVAT
Det imponerende vulkanske landskab og de rene strande er ikke gået ubemærket hen hos ​​UNESCO, som erklærede hele øen for biosfærereservat i 2009.
Velkommen Til Fuerteventura
Du bliver mødt af en uberørt kystlinje med krystalklart vand og hvidt sand. De mere end 150 km strande med rig mulighed for afslapning, masser af sol og havets brise, der er fyldt med negative ioner, skaber en ren paradisstemning. Med disse faktorer, samt de spektakulære vulkanske landskaber, er det ikke overraskende, at øen er blevet erklæret et biosfærereservat.

Luk øjnene og, når du lukker dem op igen, vil du være et helt nyt menneske. Det er et perfekt øjeblik til at finde surfboardet frem, og hoppe ud i bølgerne. Du kan også vælge at gå på opdagelse i det lokale køkken, og prøve grillede sardiner, små kogte kartofler eller ost med oprindelsesbetegnelse.
/
Mere end 150 km
fantastiske strande
Fuerteventura er sand og hav i sin reneste form. Med varierende og paradisiske strande, så du kan altid kan finde en strand, der matcher dine ønsker: vandsport, spadsereture langs vandkanten, nyde friskfanget fisk eller blot at sidde og nyde en smuk solnedgang. Med mere end 150 km strande er der noget for enhver smag.
/Dette må du ikke gå glip af/