SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Golf hele året

De Kanariske Øer er den perfekte golfdestination.
På øerne kan du spille golf omgivet af vulkansk
natur med kontrastfulde panoramaer og havet i
horisonten ved hvert slag. De milde vinde og havbriser
gør hvert spil unikt, hvor hvert slag skal beregnes nøje.
Dit
bedste slag
Professionelle
/golfbaner
Få steder i verden kan prale af lignende golfforhold. På De Kanariske Øer vil du opleve nogle af de bedste golfbaner i Europa, designet af verdensmestre som Severiano Ballesteros og Jose Maria Olazabal, eller anerkendte arkitekter, som John Cartineu, Blake Stirling og Marco Martin, der er specialiserede i at tage de klimatiske forhold i betragtning.
De fleste banene har en design som er en del av landskapet, og installasjoner som inkluderer alt fra caddier, skjermer og golfbiler til treningssentre, spaanlegg og restauranter. Banene er egnet for alle handicap og har hull på opptil 110 meter, hindringer som innsjøer, sandbanker og vegetasjon og store greener som i enkelte tilfeller ligger på egne øyer. Svært imponerende golfanlegg!
Oversigt over golfbaner
Oplev nogle
af verdens
/bedste
Det er infrastrukturerne, de avancerede baner og de optimale klimaforhold, der gør De Kanariske Øer til en perfekt destination for internationale golfturneringer. Mange af de bedste golfspillere i verden besøger ofte øerne på jagt efter sejr.
Læs mere om konkurrencer
/De mest attraktive
golfbaner
Hotelinfrastrukturen ved golfbanerne er både komplet og varieret. Nogle af golfbanerne ligger ved større hoteller og resorter, der gør det muligt, udover at sove få meter fra banerne, at kombinere golfspillet med spa, underholdning og afslapning på private strande.