SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas Golfbaner på Gran Canaria
Real Club de Golf de Las Palmas Golfbaner på Gran Canaria

Spaniens ældste golfbane ligger på Gran Canaria

Real Club de Golf de Las Palmas har den ære at være Spaniens ældste golfbane. Golfklubben er grundlagt i 1891, men golfbanen blev først en realitet i 1957, da den historiske arkitekt Mackenzie Ross tegnede det aktuelle forløb og udnyttede banens forlægning til Bandama-calderaen på nordsiden af Gran Canaria. Den privilegerede beliggenhed ind til krateret på en udslukt vulkan gør, at spillerne har udsigt til øens højeste punkter, havet og de nærliggende slugter.

Spille golf og slappe af på Vik Bandama Golf Hotel

Golfbanen i Real Club de Golf de Las Palmas er forholdsvis kort, behagelig at gennemspille og med snævre fairways flankeret af skråninger, sandgrave og små greens. Den er perfekt til et afslappet spil uden de store fysiske anstrengelser. Og blot 10 m fra Tee 1 ligger det 3-stjernede Vik Bandama Golf Hotel med swimmingpool og sauna til afslapning. Det perfekte program, hvis man ønsker at holde golfferie på Gran Canaria.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
18

18

71

71

Hombres 24 / Mujeres 36

Hombres 24 / Mujeres 36

4.30 horas

4.30 horas

DISCOVER