SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

ØEN

GRAN CANARIA

ET
MINIATUREKONTINENT
Et lille kontinent, med alt der skal til for at gøre hver dag til noget helt specielt: gyldne strande, smuk natur og en storby med masser af underholdning for alle inden for rækkevidde.
60 KM
STRAND
Oplev strande, der er lige så forskellige, som øens mange landskaber. Næsten 60 km strand langs den 236 km lange kyst, hvor solen varmer og giver fornyet energi.
BIOSFÆRERESERVAT
UNESCO har erklæret øen for et biosfærereservat takket være de vulkanske rev, den kanariske flora og de mange fyrreskove.
SPA- OG
WELLNESSOPHOLD
De første turister, der søgte afslapning og forkælelse på Gran Canaria for 150 år, blev tiltrukket af øens fantastiske klima. I dag tilbyder øen et stort udvalg af spa- og wellnesscentre, der forkæler krop og sjæl.
Velkommen Til Gran Canaria
Gran Canaria er en fantastisk destination med næsten 60 km børnevenlige strande, hvor strandende på den vestlige del er erklæret for biosfærereservat. Et lille kontinent, med alt der skal til for at gøre hver dag til noget helt specielt. Oplev hvaler og delfiner på bådture, gå på opdagelse i de kanariske fyrreskove, få underholdning for alle pengene i vandlandene, tag på strøgtur, besøge museer ... eller slap af på en rolig strand.

Hvad har du lyst til i dag? På Gran Canaria er alt muligt.
/
Sandklitterne I
Maspalomas
Et nyt landskab hver dag
Det overraskende landskab med ørken og oase i den sydlige del af øen, er et unikt naturområde takket være den enestående natur med de mange forskellige økosystemer. De fascinerende sandklitter, som vinden kontinuerligt skaber, forvandler dagligt landskabet, der er en af ​​de vigtigste turistattraktioner i området.
/Dette må du ikke gå glip af/