SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Kanarieøerne i
April

April - til de korte ferier inden sommerferien. Hvis du ikke har mange fridage, så gælder det om at gøre dem meningsfulde. Lidt strand til at begynde med: Her findes de for enhver smag. Dernæst en gåtur blandt vulkaner eller gennem en fortryllende landsby. Skal du bruge flere idéer? Her får du nogle forslag til april måned.
23° C
i gennemsnit

11 soltimer
om dagen

I denne måned
anbefaler vi...

1
Hils på
hvalerne

Hvis du drømmer om at se disse dyr i det fri, så udnyt din ferie på Kanarieøerne til at lære dem personligt at kende. Øerne fungerer som midlertidigt tilholdssted for 23 forskellige hvalarter såsom kaskalot, finhval og tilmed 6 slags delfiner.

Vi anbefaler, at du tager ud at sejle med en båd med det karakteristiske 'Barco Azul'-mærke, som garanterer for dyrenes velfærd. Åh, og husk, at det for hvalernes skyld ikke er tilladt hverken at fodre dem eller at bade sammen med dem.

Hvalobservation
Vil du se hvaler?

2
Et forfriskende
alternativ

"Besøger du Kanarieøerne med børn? Øgruppens naturlige svømmebassiner er perfekte til en fredelig dukkert, mens I nyder landskabet. En enestående oplevelse, som du er nødt til prøve i løbet af rejsen. Oplev det krystalklare vand ved Caletón Blanco-stranden på Lanzarote, den spektakulære Puertito de Lobos 20 minutters sejlads fra Fuerteventura eller Charco del Conde-bassinet på La Gomera, der er ideel til en heldagsudflugt med familien. Alle øerne byder på interessante muligheder!"

Puertito de Lobos
Caletón Blanco
Charco del conde
Naturlige pools

3
Et syn
i luften

I mere end 20 år har paraglidingentusiasterne årligt holdt internationalt paraglidingstævne i april på øen El Hierro. Piloter fra hele verden kommer for at nyde godt af passatvindene og et ideelt terræn til denne sportsgren, herunder verdenseliten inden for paraglidingakrobatik. Så hvis du i løbet af din ferie på Kanarieøerne får lyst til at se de utroligste piruetter, så skal du bare kigge op og iagttage himlen over Valle de El Golfo.

Paragliding
El Hierro

Kamera
Kikkert