SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

De mest

fantastiske vandrestier

At opleve naturen på De Kanariske Øer giver en magisk og ubeskrivelig følelse. Kun til fods er det muligt at få adgang til de afsides steder, hvor roen er slående og naturen giver dig fornyet energi.

Terrænet på De Kanariske Øer har en fantastisk geologisk værdi. Stierne går gennem frodige landskaber, snoede sandklitter og stejle vulkanske klipper. Stierne giver mulighed for at opleve sider af den overraskende biodiversitet, de mange fantastiske farver samt få en idé om de første beboeres liv på øen.

Oplev de mange rekreative, afmærkede stier, ruter og spor der byder på fantastiske oplevelse på alle niveauer.

Beskyttede vandrestier

Mange vandrestier på De Kanariske Øer går gennem nationalparker og naturområder som UNESCO har erklæret for bevaringsværdige områder. Stierne er en unik mulighed for at opleve den smukkeste naturarv på jorden på egen hånd.

Gamle laurbærskove

Laurbærskoven er måske et af de mest værdifulde naturlige levn fra fortiden. Skoven går tilbage flere millioner år tilbage, og De Kanariske Øer er et af de få steder i verden, hvor der findes laurbærskove.

Et mangfoldigt terræn

Øens unikke geografi gør det muligt, som et af de få steder i verden, at vandre gennem landskabet og opleve store kontraster: ørkener, skove, vulkaner ...

Fantastiske udsigter

Øernes unikke terræn gør det muligt at nå højder på kort tid, hvor man kan nyde de mest fantastiske udsigter over den smukke natur.

Skiftende
panoramaer
Masser
af vandrestier

Vandring på Teide

Tenerife

Teide nationalpark midt på Tenerife kan opleves via forskellige stier, bl.a. en, der fører helt op til toppen af vulkanen. En tur til toppen af ​​De Kanariske Øer er en ubeskrivelig oplevelse for trekkingelskere.

Tenerife

Ruta de la Plata 

Gran Canaria

Ruta de la Plata går gennem en gammel markvej, der blev brugt af de første beboere på Gran Canaria. Stien går gennem steder med høj biologisk værdi gennem fyrreskove, krat, juvelslangehoveder og verodes.

Gran Canaria

Los Gracioseros

Lanzarote

Stien langs den gamle markvej bruges af indbyggerne i La Graciosa, når de skal til og fra Lanzarote. Vandrestien på 4,5 km går gennem Famara-klipperne og helt forbi den smalle floden, med rig mulighed for at opleve flora- og faunalivet.

Lanzarote

Islote De Lobos

Isla de Fuerteventura

Sendero de Lobos er en vandresti, som kun kan nås med båd fra havnen i Corralejo, der er et af de bedst bevarede områder på De Kanariske Øer. Stien, der krydser øen, går i cirkel fra molen til Martiño-fyrtårnet.

Fuerteventura

Caldera de Taburiente

La Palma

Caldera de Taburiente nationalparken har mange forskellige stier og ruter på alle niveauer. El barranco de las Angustias, el Pino de la Virgen, la Cumbrecita, el pico Bejenado ... En rute, der absolut er turen værd!

La Palma

Bajada de Jinama

El Hierro

De stejle skrænter langs Camino de Jinama kendetegner ruten. Ruten, der går langs den vigtigste historiske vej til El Golfo, er kendt for sin geologiske værdi og botaniske mangfoldighed.

El Hierro

Contadero – Cedro

La Gomera

Denne vandresti går gennem hjertet af La Gomera, og ruten bugner af rig fauna og grønne skove. Desuden gemmer den sidste del af ruten på en unik historie, der er hele oplevelsen værd.

La Gomera
/
Vandrestier på
alle
alle
niveauer

Begynder

Disse vandrestier er perfekte til at udforske mere konkrete naturområder og opleve dem fra et andet synspunkt. Rutens længde og niveau er perfekt til at gå på opdagelse og nyde landskabet i området.

Øvet

Uden at være alt for svære er denne type vandrestier mere udfordrende, og giver mulighed for at opleve større kontraster i landskabet. Denne type stier giver dig en idé om øens mangfoldighed.

Ekspert

De længere og mere krævende vandrestier har den fordel, at de går gennem forskellige typer af landskaber og terræner, og giver rig mulighed for at opleve mange smukke panoramaer.