SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Morskab i vandet

Sorte strande, gyldne strande, turistede strande, uberørte strande ...
Der er intet, som at ligge i det solvarme sand og lytte til havets afslappende lyde. Eller er der?

Ferien behøver ikke nødvendigvis at slutte på landjorden, for er man til vand og plask, er der masser af muligheder for aktiviteter på havet: hvalsafari, sejlture, vandscootere, windsurfing og meget mere. Så længe sikkerheden er i orden, er der ingen fare på færde, og på De Kanariske Øer kan du være sikker på altid at blive mødt af et professionelt og engageret team, der forstår at sætte din sikkerhed i højsædet.

Rigtig god fornøjelse!

Spring
ud i det!

En dag på stranden er ufuldendt, hvis den ikke slutter med en dukkert! Havet omkring De Kanariske Øer indbyder til en dukkert efter en dag i solen, da vandtemperaturen året rundt ligger på omkring de 20 grader.

Du vil mærke, hvordan verden går i stå, når du svømmer i et turkisblåt hav. Her ser du et udvalg af vores bedste strande og naturområder, så du selv kan få syn for sagn.

En verden under
havets overflade

Find snorkelsættet frem, og lad dig betage af Atlanterhavets utrolige marineliv. En snorkeltur er en afslappende og sjov måde at tilbringe en dag ved stranden på, og du behøver ikke selv at medbringe udstyret: flere steder langs kysten kan der lejes kvalitetsudstyr til aktiviteter på vandet.

Sol, vind
og bølger

Hvem har ikke drømt om krystalklart vand, den perfekte vind og et surfboard?

Hvis du er interesseret i at lære at surfe, så er du kommet til det rette sted! Med sit behagelige klima kan du året rundt få surfundervisning eller leje udstyr til surfing, bodyboard, paddlesurf m.m. Og med passatvinden er øerne også det perfekte sted at dyrke kite- og windsurfing.

Tag af sted
på eventyr!

De Kanariske Øer er af vulkansk oprindelse, og deres klippefyldte terræn er endnu mere spektakulært set fra havet. På en kajaktur kan du udforske grotter og skjulte småstrande, som kun kan nås fra vandsiden, foruden at nyde solen og havet på en helt ny måde.

Foretrækker du at føle vinden i ansigtet og friheden ved selv at sætte farten, så kan du også leje en vandscooter og suse af sted i dit eget tempo.

Delfiner
og hvaler

På De Kanariske Øer findes der 26 forskellige hvalarter. At være så heldig at komme tæt på en delfin, en kaskelot eller en finhval, afhænger af flere faktorer, men på De Kanariske Øer er chancen for at se et af disse dyr stor, da flere flokke holder til i området permanent. Har du lyst til at tage med på en hvalsafari, så anbefaler vi, at du vælger et af de skibe, der er mærket med det karakteristiske "Barco Azul"-logo, da de tager hensyn til dyrenes velfærd. Husk på, at det på disse udflugter ikke er tilladt at fodre dyrene eller at bade sammen med dem.

Strandbarer

Efter at have nydt aftensmaden til lyden af havets brusen, fortsætter morskaben til ud på de lyse timer: efter en dag fuld af aktiviteter på stranden, er tiden inde til at prøve pulsen på nattelivet. På De Kanariske Øer kan man altid nyde en drink ved havet eller danse udendørs under stjernerne, for med sit behagelige klima er det året rundt muligt at feste under åben himmel. Lad festen begynde ... og slutte af med et brag.