SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Saltlagunerne på Fuencaliente

Saltlaguner i Fuencaliente seværdigheder på La Palma

Saltlagunerne på La Palma

I den sydlige del af øen La Palma ligger disse saltlaguner, som er erklæret området af videnskabelig interesse, fordi mange trækfugle bruger stedet til at holde hvil. Det af de mest besøgte steder på øen. Her allierer jord, vand og luft sig for at gøre saltlagunerne i Fuencaliente til et værdifuldt menneskeskabt landskab, hvor kontrasterne mellem de hvide salt, den sorte vulkanske jord og havets blå farve, danner et billede af stor skønhed. Naturens farvepalet maler saltlagunerne i et skue, der er værd at se.

"Fleur de sel" opsamlet i Fuencaliente

Havvandet fanges mellem sten og mudder og danner en labyrint, hvor solen fordamper det og kondenserer saltindholdet. Under processen opstår smukke farveeffekter, fra gult til blå, over rosafarvet. De små krystaller blinker og bliver opsamlet på traditionel vis i små pyramider, som bliver tørret af luften. I restauranten Jardín de la Sal, som er temaorienteret, kan man lære om produktionsprocessen og købe fine produkter, som for eksempel "fleur de sel".

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER