SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Chillout

HELE ÅRET

På De Kanariske Øer er der masser underholdning både dag og nat. Solen går ned og giver plads til stjernerne og de mange forskellige barer og diskoteker med garanti for uforglemmelige stunder med dem, du holder af, eller møde nye mennesker.

Magiske nætter med masser af spænding og udendørsliv, der kan nydes til fulde takket være de milde temperaturer hele året rundt. Nyd aftenerne på en udendørscafé, nyd en romantisk middag, dans til daggry eller mød nye mennesker og lade sig rive med af den tropiske stemning ...
Velkommen til det perfekte klima med masser af fest og farver.
BEGYND AFTENEN
/ MED EN LÆKKER
MIDDAG ...
Hvilken bedre måde at starte aftenen på en med en lækker middag? På De Kanariske Øer finder du et utal af restauranter, der byder på gastronomiske oplevelser for både gane og øje, lavet af mesterkokke, nogle med Michelinstjerner. Men hvis du foretrækker at nyde de lokale retter finder du også et stort udvalg af traditionelle kanariske retter og lokale kvalitetsprodukter.
Oversigt over restauranter
NYD EN
/
DRINK I
I DET FRI ...
God musik, god stemning og fantastiske udsigter. Natten på De Kanariske Øer er kun lige begyndt. Efter en lækker middag, så nyd en drink på en udendørs café, mens du kigger på en af de mest stjerneklare himler i Europa. Slap af med en drink på hotellets terrasse, langs strandpromenaden, uden for natklubben eller på havnefronten. Der er hyggelige steder for enhver smag.
FESTEN STOPPER
/ALDRIG!
Natten skrider frem, og muligheder er der masser af. De Kanariske Øer er kendt for de mange barer og diskoteker, der i de seneste år har budt mange af tidens mest eftertragtede DJs velkommen. Takket være det fantastiske klima og de mange besøgende er der altid masser af liv og stemning på diskotekerne. Nogle steder har endda dansegulve udendørs.

Men hvis du ikke er til diskoteker, så fortvivl ikke - øeerne byder også på mere traditionelle barer og jazzklubber.
De laveste
/
skatter
i Europa
De Kanariske Øer er frihandelsområde med moms på blot 7 %. Momsen er meget lavere end i resten af ​​Europa, hvilket betyder, at det er muligt at købe mere for mindre.