SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Havet har været det primære element under rejsen, men nu er skibet endelig ved at lægge til havn.

Hvad er det, man kan
se langt borte?

Nemlig, der er øer i sigte… det er:

De Kanariske Øer

Overvejer du et krydstogt til de Kanariske Øer?

Hvis dit krydstogt lægger til én eller flere af de Kanariske Øer, kan du få det meste ud af besøget, da der på et ikke synderligt stort område er en masse forskellig natur og interessante ting, du kan foretage dig.

Nyd det kanariske klima på stranden, i byen eller i en frodig natur.

Et uforglemmeligt besøg

Vandre på en vulkan, følge Columbus' fodspor, bade på uendelige strande, fornemme verdens bedste klima, prøvesmage vine og oste med udsigt til havet, grine, opdage Manriques værker, slentre rundt i gader og stræder, blive et med naturen

1

Hvordan bliverdit besøg?

En rolig dag i det gyldne sand? En hektisk dag med masser af shopping? Uanset hvordan dit besøg er, så er det helt sikkert, at du ledsages af verdens bedste klima, eftersom gennemsnitstemperaturen på de Kanariske Øer er 19 ºC om vinteren og 23 ºC om sommeren.
2

Den perfekteplan

Der er en masse forskellige aktiviteter og muligheder på øerne, uanset hvad du foretrækker: afslapning, strande, udflugter, vandreture, familieplaner... Listen er lang!
3

Få det bedste udaf tiden

Der er masser af aktiviteter nær havnene, og på denne måde kan du få det bedste ud af dit korte ophold på øerne. Hvis du behøver et transportmiddel, er der taxier og busser, ligesom det er muligt at leje bil eller knallert.
4

Husk, hvordan dukommer tilbage!

Et vigtigt råd: Husk, hvordan du kommer tilbage til skibet. Dit krydstogt fortsætter! Og selv om besøget er kort, vil der være en fornemmelse, du aldrig glemmer: når du først har besøgt de Kanariske Øer, vil du ønske at vende tilbage, og det bedste, du kan gøre, er at vende tilbage en dag.