SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

7 øer på 1 minut

Har du aldrig været på De Kanariske Øer?
De Kanariske Øer er 7 Atlanterhavsøer, hvor solen altid skinner. Her er det aldrig hverken for koldt eller for varmt: om vinteren ligger gennemsnitstemperaturen på 19 ºC, og om sommeren på 23 ºC. Går du en tur langs en af de mange strande, eller lader du dig betage af den smukke natur, vil du hurtigt føle, hvordan hverdagens problemer og udfordringer kommer på afstand. Hvad enten du ønsker fysiske udfordringer eller en ferie i fredelige omgivelser, så kan du være sikker på at finde, hvad du søger på Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera og El Hierro.

Vulkanske landskaber

Teide er måske det første vulkanske område, du tænker på, når talen falder på De Kanariske Øer, men den tredjestørste vulkan i verden er ikke det eneste vulkanke landskab, som øerne har at byde på: overalt på De Kanariske Øer findes der vulkanske efterladenskaber, som har givet de 7 øer et helt særegent udseende.
Da lavaen fossede op af jorden og skabte disse øer, dannede den et landskab af spidse bjergtoppe, dybe kløfter fulde af liv, vulkanske kegler, geometriske former og drømmeagtige strande med et enestående marineliv. Nogle steder er landskabet dækket af grøn vegetation, mens andre er nøgne og måneagtige, men overalt mærker man en helt særlig energi.

Afslapning og fritid

På De Kanariske Øer er der de senere år kommet mange nye og nydesignede hoteller, og udvalget er alsidigt og af høj kvalitet: hvad enten du foretrækker at bo på et af de større hotelkomplekser i nærheden af havet, eller du hellere vil bo tæt på naturen, så kan du være sikker på at få al den vejledning og service, der vil få dig til at føle dig som ny efter et besøg på De Kanariske Øer.

Det er nemt at nyde sin ferie, når man hver dag vågner op til det, man sætter allermest pris på: en golfbane, en skov fuld af vandrestier, interessante museer, shoppingcentre ...

Uanset hvordan din drømmeferie ser ud, så opfylder De Kanariske Øer alle dine ønsker.

Sikkerhed og nærhed

De Kanariske Øer er et paradis, der ligger nogle få timers flyvetur fra nogle af de vigtigste europæiske storbyer, så det tager ingen tid at komme væk fra regnen og ned til den kanariske sol. Og da de er en del af EU, får man de samme fordele som på kontinentet: en velfungerende infrastruktur og moderne tjenester, en valuta, der anvendes i det meste af Europa, og et sundhedssystem, der er præget af kvalitet og tryghed.

Unikke landskaber

De Kanariske Øer er et af de geografiske områder, der rummer den største biodiversitet i verden. På kun 7 øer findes der tusindvis af forskellige landskaber: klitter, skove, vulkaner, stjernehimle og ikke mindst strande. Strande med sort, gyldent, rødt eller hvidt sand; uberørte eller turistede strande; strande, hvor der er mulighed for både afslapning og aktiviteter i vandet. Øerne byder på 256 km strande for alle aldre og interesser.

En symfoni af farver og oplevelser, der vil overraske dig og få dig til at ønske dig tilbage igen og igen.

Solbadning, vulkanbesøg på Teide, naturoplevelser, golf, temaparker ... på Tenerife venter et varierende udbud af ferieoplevelser for alle!

Flere oplysninger

Gran Canaria er som et helt kontinent, bare meget mindre. Her venter fredede naturområder som klitterne ved Maspalomas, samt gode muligheder for aktiv ferie og wellness.

Flere oplysninger

Lanzarote er som taget ud af en helt anden verden. Et besøg i Timanfaya Nationalpark er den bedste måde at udforske dette måneagtige landskab på.

Flere oplysninger

Hvide sandstrande og turkisblåt hav. Fuerteventura er som én stor strand – et paradis for surfere og andre bølgeentusiaster.

Flere oplysninger

Her kan du blive opslugt af alle sanseindtrykkene fra en natur præget af vulkaner og forhistoriske skove, samt en stjernehimmel, der hører til blandt de mest imponerende i verden.

Flere oplysninger

På La Gomera findes frodige skove med tusindårige træer og sortsandede strande, der ligger for foden af stejle kløfter – et sagnomspundet landskab fuld af magi.

Flere oplysninger

Den mindste af de 7 øer er en oase af fred og ro. Det krystalklare vand indbyder til en dejlig dykketur i fredelige omgivelser.

Flere oplysninger