SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

KARNEVAL PÅ

KARNEVAL PÅ

KANARIEØERNE

Karneval på De Kanariske Øer er en eksplosion af glæde, musik og farver. Gaderne er fulde af liv, luften er fuld af feststemning og øerne omdannes til et festfyrværkeri af farver med gademusisk, optog og en ubeskrivelig feststemning.
Men det, der virkelig adskiller de Kanariske Øer fra andre karnevaler, er den behagelige temperaturer på trods af vinteren. Find et kostume, der passer til dit humør, og nyd de lune aftener og feststemningen.
/
GALLAFEST
GALLAFEST
Gallafesterne er et af højdepunkterne under karnevalet med valget af festens dronning. Deltagerne er iført de spektakulære kostumer af fjer og rhinsten, der tager et helt år at lave, og som kan veje flere hundrede kilo. Et festfyrværkeri af farver og funklen.
Andre større begivenheder er paraderne og optogene. Der er overdådige optog med masser af farver og karnevalsrytmer i gaderne, hvor der festes og danses i dagevis.
/
Fest og
farver i gaderne!
Fest og musik i gaderne og på pladserne er en central del af karnevalet, hvor alle danser i gaderne med det ene formål at more sig og klæde sig ud. Alle er velkomne - det eneste krav er at have det sjovt.
/
GADEMUSIKANTER
De såkaldte "murgas" er satiriske sanggrupper, der giver karnevalet et strejf af humor. Grupperne synger satiriske tekster, der matcher humoren på De Kanariske Øer. Et af de mest underholdende events er netop sangkonkurrencerne, hvor grupperne viser deres kreativitet med højt niveau og masser af mod.
Noget for enhver
smag
De Kanariske Øer er fuld af kontraster, ligesom karnevalerne. Hver ø har sine egne arrangementer og fester, hvor man kan opleve alt lige fra drag queens, valg af festens dronning og kast med talkum i store mængder.
/
Sardinens
begravelse
Hvert år afsluttes karnevalet med "sardinens begravelse". Det er en begravelsesprocession med en gigantisk sardin i papmaché, som brændes og sendes mod himlen ledsaget af et stort festfyrværkeri.