SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejse med kæledyr

HUNDENES ØER

Lige fra historiens begyndelse har De Kanariske Øer haft et nært forhold til hundenes verden.

Navnet stammer fra det latinske ord ”canis”, der henviser til de to store mastiffer, som de første opdagelsesrejsende fangede på øerne i år 40 før Kristus. En begivenhed som er afbildet i øernes skjold.

FØR REJSEN

Hvis du påtænker at rejse med dit kæledyr, er der en række ting, du skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at du foretager reservationen på et hotel eller overnatningssted, der tillader kæledyr, og at du husker at få lavet dyrets rejsecertifikat hos en dyrlæge.

Husk også, når du booker billetten, at tjekke flyselskabets politik for kæledyr og under hvilke forhold, dyret skal rejse.

KÆLEDYR PÅ ØERNE

Når du opholder dig på øerne med dit kæledyr, bør du være opmærksom på, at det på de fleste offentlige steder er obligatorisk at bruge snor og mundkurv for nogle racer. På den anden side findes der specielle områder for kæledyr, hvor din lille ven kan nyde større frihed.

Hvis du har brug for det, findes der desuden adskillige dyrlægeklinikker på alle øerne.

OVERNATNING MED KÆLEDYR

Stadig flere luksushoteller på øerne tillader, at man medbringer kæledyr. Mange af dem tilbyder desuden små velkomstpakker med det mest nødvendige til en ferie med kæledyr.