SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske øer iaugust

Ved du ikke, hvad du skal gøre for at slippe væk fra varmen? En rejse til De Kanariske Øer i august er din løsning. Her venter dig en mild sommer fuld af planer til at nyde land, hav eller luft. August er én af de bedste måneder til at nyde nattehimlen, opdage nye lidenskaber og lære nogle af de ældste kanariske traditioner at kende.
28° C
gennemsnits-
temperatur

12 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
Ønsk dig
noget

Hvis du beslutter dig for ferie i august, så har du en aftale med perseiderne, én af årets mest imponerende meteorregne. Hvorfor ikke vælge at se dem fra én af Europas mest klare himler? På De Kanariske Øer har vi 3 Starlight-reservater, hvilket er en anerkendelse, der kun gives de steder, hvor man kan se himmelhvælvingen i ren tilstand, uden nogen form for lyskontaminering fra byer eller fly.

Stjerneobservatorier
Stjernekiggere

2
Flygt fra de
høje
temperaturer

Sommetider, når det er meget varmt, så er det sidste man ønsker at være langt væk fra svømmepølen eller havet. Men med et klima som det, der er på De Kanariske Øer, har solen ikke kun til funktion, at du kan tilbringe en dejlig dag på stranden, men den vil også være en god ledsager på dine udflugter i bjergene, den første dag, du dyrker en ny sportsgren, eller en eftermiddag med shopping.

Strande
Stier
En dag med shopping

3
Fra byfest
til byfest

Hvis du besøger De Kanariske Øer i august, så minder vi dig om nogle af de klassiske festligholdelser: “Bajada de la Rama” i Agaete på Gran Canaria og jomfru Candelarias pilgrimsrejse på Tenerife. Den første foregår i hele landsbyen i takt med musikken, indtil de når havet, mens deltagerne danser og ryster deres grene af fyrretræ, eukalyptus, laurbær, og i den anden går tusindvis af pilgrimsrejsende turen til Candelaria for at ære beskytterinden.

Agaete

Solbriller
en hat
solcreme