SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske øer i december

December måned på De Kanariske Øer er kendetegnet ved en varmere jul med festligholdelser på udendørsterrasser og koncerter under stjernerne - og hvorfor ikke en dukkert i havet? Det er muligvis ikke den mest typiske jul, men hvorfor ikke starte en ny tradition?
22° C
gennemsnits-
temperatur

8 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
En anderledes
jul

Blot fordi du tager på ferie om vinteren, behøver det ikke betyde, at du skal give afkald på solen. På din ferie på De Kanariske Øer kan du erstatte snefigurerne med julekrybbeskulpturerne fremstillet af sandLas Canteras-stranden på Gran Canaria, og når du nu er der, kan du passende tage en dukkert på én af Europas bedste bystrande. Hvis du befinder dig i Santa Cruz de Tenerife, skal du ikke gå glip af julekoncerten i den fri luft, som er en magisk sammenkomst, der er blevet en klassiker i denne højtid.

Las Canteras-stranden
Jul under solen
Restauranter

2
Eftermiddag med
shopping

Vidste du, at man på De Kanariske Øer kun betaler 7 % i moms? Det er meget mindre end resten af Europa, og derfor anbefaler vi, at du benytter juleferien til at foretage dine indkøb til den bedste pris på øernes shoppingområder.

Du kan også besøge et friluftsmarked, som der er masser af takket være det gode klima, og købe en souvenir - det være sig kunsthåndværk, kanariske specialiteter, bijouteri…

Markeder
Shoppingområder

3
Se
stjerneskud

Fra den 7. til den 17. december kan du opleve Geminiderne, som er én af årets mest fantastiske stjerneregne.

Du behøver ikke noget teleskop for at se dem - de kan ses med det blotte øje, og vi anbefaler, at du observerer dem en dag, hvor der ikke er nogen måne og fra et af vores tre starlight-reservater, som er beskyttet mod lyskontamineringen: La Palma, Fuerteventura og La Cumbre de Tenerife.

Stjerneobservation
Stjernespækkede himler

Badetøj
elegant tøj