SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske Øer ifebruar

Ved du endnu ikke, hvor du skal tage hen til februar? Hvad med at besøge den bedste destination for vinterferie? Det milde klima på De Kanariske Øer giver dig mulighed for at nyde solen, mens du ligger på en fantastisk strand eller fejrer karnevallet - uden at skulle bekymre dig om dårligt vejr. Kommer du med?
21° C
gennemsnits-
temperatur

9 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
Karneval,
karneval

Hvad er mere kanarisk end karnevallet? Medbring din udklædning, og nyd din rejse til øerne ved at grine med gademusikanterne og de mange mennesker i et miljø, der er egnet for festmennesker. Her fejrer vi karnevallet med stil, og vi er overbevist om, at vores gallaer og festdragte vil efterlade dig mundlam. To af de mest imponerende shows er Gala de la Reina del Carnaval på Tenerife og Gala Drag Queen på Las Palmas de Gran Canaria.

Oplev karnevallet

2
Romantisk tur i
forbindelse med
valentins-
dagen

Hvis du leder efter en varm destination i februar for en romantisk parferie, så finder du på De Kanariske Øers den perfekte indlogering og de mest romantiske planer. Opdag et charmerende hotel, find en bugt uden mennesker, hvor I kan føle jer som de sidste personer på jorden, eller gå en tur på øens stier på udkig efter den smukkeste solnedgang. En rejse, hvor I kan skrive et nyt kapitel i jeres historie.

Restauranter
Hoteller
Uberørte strande

3
Mandeltræer
i blomst

Vi går fra de romantiske planer til en plan, du vil elske. Februar måned på De Kanariske Øer er perfekt til at se mandeltræernes hvide og rosa blomster, som er et enestående syn, der ledsager dig på dine udflugter til fods eller til cykel på de kanariske stier.

Vidste du, at der er en række forskellige festdage til ære for øerne? Tag til Puntagorda på La Palma, Tejeda på Gran Canaria eller Santiago del Teide på Tenerife.

Tejeda

Paryk
maske