SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske Øer ijanuar

Ferie i januar? Start året som en ny person! Slip væk fra kulden for at nyde stranden, solen og naturen, slappe af og samle kræfter. Med en gennemsnitstemperatur på 19 º C og ni timers sol om dagen har du motiver til ikke overveje det to gange. Hvad venter du på?
21° C
gennemsnits-
temperatur

9 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
Året første
dukkert

Det er ikke alle, der kan sige, at de har tilbragt juleferien med en dukkert i havet... Men her kan man. Nedsænk dig i det turkise vand, og start året som en ny person.

Det er en meget kanarisk tradition at tage sig en dukkert i havet den 1. januar, og på Las Canteras-stranden ved Las Palmas de Gran Canaria organiseres der hvert år en populær begivenhed, hvor man tager en dukkert i havet for at fejre det nye år.

Mest populære strande
Las Canteras-stranden

2
Den internationale
musikfestival på De
Kanariske Øer

Kom og oplev festivallen, der er forløberen for den musikalske aktivitet i Europa hver januar og februar. Festivallen er blevet afholdt i mere end 30 år og er konsolideret som en international reference for klassisk musik med orkestre fra verden over.

Derudover kan du opleve begivenheden i nogle af de mest unikke og kendetegnende bygninger på øerne: Alfredo Kraus-auditoriet på Gran Canaria og Adán Martín-auditoriet på Tenerife (sidstnævnte er tegnet af Santiago Calatrava).

Kanarisk musik
Las Palmas de Gran Canaria

3

Få energien
tilbage

Efter dage med julefrokoster og -middage er det tid til at slappe af og samle kræfter. Hertil tilbyder de syv øer en masse forskellige fantastiske naturområder. Vulkaner, paradisiske strande, naturlige svømmepøle, tusindårige skove, nationalparker, klart vand og en klar himmel, hvor man kan se stjerneregn, som du kan nyde året rundt - også på din vinterferie.

Energien, du venter på
Hyggelige steder
Naturområder
Stjerneobservation

solbriller
bekvemt tøj
en let jakke