SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske Øer inovember

Hvis du rejser til De Kanariske Øer i november, vil du ikke bemærke, at vinteren er lige om hjørnet. Du kan stadigvæk nyde havet, sandet og den klare himmel - perfekt for astronomientusiaster, og det gælder året rundt.
24° C
gennemsnits-
temperatur

9 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
Op på
brættet

Start havsæsonen på det bedste tidspunkt til at surfe i vores krystalklare vand. Modstå bølgerne, og forbedr din stil, eller tag de første skridt som surfer ledsaget af en instruktør. Du behøver ikke selv medbringe bræt. På øerne er der en masse forskellige tjenester rettet mod personer, der elsker denne sportsgren, så det er muligt at leje udstyret. Hvis der er noget, vi har masser af på øerne, så er det surfmiljø!

Surfsteder
Bodyboardsteder
Skoler

2
Opdag farvene på
det kanariske
sand

En gåtur på stranden - i løbet af din ferie i november? Ja, naturligvis! Og det behøver ikke kun være en gåtur: i november måned kan du også tage en dukkert i havet og nyde solen takket være verdens bedste klima. Benyt opholdet til at finde den perfekte strand: Vil det være en lille, sort bugt? Vil den have gyldent sand og krystalklart vand? Uanset hvad, så finder du den på De Kanariske Øer, så glem ikke badedragten og solcremen, når du pakker kufferten!

Strande med hvidt sand
Strande med gyldent sand
Strande med rødt sand
Strande med sort sand

3
Den
internationale
dragefestival

Hver november afholdes der på El Burro-stranden på Fuerteventura en begivenhed, der dækker himlen med hundredvis af drager. Hvorfor ikke medbringe din egen og deltage i den farverige begivenhed?

Vi anbefaler også, at du besøger nationalparken Correlejo, som er et beskyttet område, hvor du finder de største sandklitter på De Kanariske Øer: i den nordlige del af øen med hvidt sand omringet af havet og mod syd i vulkanske farver.

Nationalparken Corralejo
Fuerteventura

våddragt
surfbræt