SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske øer i oktober

Har du nogensinde overvejet at tilbringe din ferie i oktober på stranden? Eller med at dyrke din foretrukne havsport? Det bedste ved det milde kanariske klima er friheden, du har til at lægge planer. Hvilke planer? Alle dem, du ønsker: i byen, på stranden, i bjerget. Valget er dit!
26° C
gennemsnits-
temperatur

10 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
Se fiskene på
tæt hånd

I oktober afholdes Open Fotosub på øen El Hierro, en konkurrence om undervandsbilleder, hvor deltagerne udødeliggør øens utrolige havdybder.

Derudover kan du på De Kanariske Øer finde en masse skoler, hvor du kan lære at dykke under dit ophold og de bedste dykkesteder – både for nybegyndere og for eksperter. Slip frygten for havet, og opdag en ny verden, der åbner sig for dig.

El Hierro
Dykkerskoler
Dykkkesteder

2
"Los Finaos"
-natten

På De Kanariske Øer i oktober har vi vores egen Halloween: "Los Finaos". I gamle dage gik børnene fra hus til hus og bad om "santos" og modtog godter såsom mandler, nødder eller figener. Om eftermiddagen ville de ældre kvinder i familien fortælle historier om de døde, og derefter gik man på gaden for at spise kastanjer og danse. Nu om dage er denne tradition ved at uddø til fordel for den engelske udgave af Halloween, men den kan stadig opleves mange steder på øerne.

Vegueta
Populære festdage

3
Columbus
-ruten

I oktober 1492 ankom Columbus til Amerika og ændrede verdenshistorien. Hvorfor ikke benytte det gode vejr til at opdage hans spor på De Kanariske Øer? Besøg det gamle guvernørhus på De Kanariske Øer, som hjalp ham med at reparere "La Pinta", museet for opdagelsen af den nye verden på La Gomera eller Torre del Conde, hvor det siges, at Columbus i al hemmelighed mødtes med Beatriz de Bobadilla.

Casa de Colón
San Sebastián de La Gomera

Solbriller
svømmefødder
snorkel