SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til De
Kanariske øer iseptember

Hvad tænker du på, når du hører ordet "september"? Hos os, når vi hører de tre ord: ferie i september, så tænker vi på strande, sol og planer for at nyde det gode vejr, som f.eks. en tur på et vinlager for at prøve vine med oprindelsesbetegnelse eller et besøg på Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura for at ære deres beskytterinder – og deltage i en lokal festdag!
28° C
gennemsnits-
temperatur

11 timers
sol om dagen

Denne måned
anbefaler vi…

1
Vinhøsten
nærmer sig

Vidste du, at de kanariske vine var omtalt i Shakespeares værker? Deres ekstraordinære smag, som stammer fra gamle durearter der overlevede druelusen, har gjort dem til et referencepunkt inden for vinbranchen. Hvis du med egne øjne vil se, hvordan man skaber et produkt med oprindelsesbetegnelse, så foreslår vi et guidet besøg til vores vinlagre i løbet af din ferie på De Kanariske Øer. Nogle af dem er lige så imponerende som deres vine.

La Geria
Vinmuseet på La Palma
Honning- og vinmuseet

2
Glem
efteråret

Ja, det er officielt måneden, der markerer efteråret med dets regnfyldte, grå dage, men hvis du rejser til De Kanariske Øer i september finder du et mildt og behageligt klima, der gør, at du kan fortsætte dine foretrukne sommeraktiviteter uden problemer: strandture, havdukkert, opdage arkitekturen i de små byer eller deltage i en udflugt for at se hvaler og delfiner.

Jomfruelige strande
Charmerende steder
Se hvaler

3
Dage med
pilgrimsfærd

I september på De Kanariske Øer fejrer vi også nogle af vores mest fascinerende lokalfester. Den 8. rejser vi til landsbyen Teror for at ære Gran Canarias beskytterinde; den 15. tager vi til Lanzarote for at deltage i folkefesten til ære for Dolores-jomfruen, som siges at have stoppet lavestrømme fra af ødelægge byen Tinajo, og endelig den 19. deltager vi i pilgrimsfærden mod helligdommen for Fuerteventuras beskytterinde ledsaget af musik og god mad.

Teror
Tinajo
Betancuria

Rejsebog
kamer