SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til
Kanarieøerne ijuni

25° C
i gennemsnit

12 soltimer
om dagen
Overvejer du at rejse til Kanarieøerne i juni? Her er der mange muligheder for at fejre sommerens komme. Opdag endemiske arter, mens du kommer i kontakt med en formidabel natur. Besøg stræderne i de små landsbyer med håndlavede vægtæpper, og oplev årets korteste nat. Du har alt lige ved hånden.

I denne måned
anbefaler vi...

1
Sankt Hans
(Fiesta de San Juan)

Oplev den magiske aften, der fejrer sommersolhvervets komme. Ved denne begivenhed bliver der tændt bål på stranden, og landsbyboerne er ude for at nyde fyrværkeriet. For traditionen siger, at man skal fejre aftenen omkring ilden for at brænde alt det gamle - og onde - af og blive renset. Hvis du befinder dig på Gran Canaria, så husk, at man her fejrer byen Las Palmas' grundlæggelse. Så... Fest bliver der med garanti!

Las Palmas de Gran Canaria
Ferier for alle

2
Tæpper ved
Kristi Legemsfest

Denne festdag er en stor begivenhed på Kanarieøerne. Om torsdagen for Kristi Legemsfest bliver gaderne i bestemte kommuner dekorerede med håndlavede tæpper. Processionen går ifølge traditionen igennem gaderne og henover tæpperne. Tæpperne laves med blomster, planter, sand og salt. I afkrogen La Orotava på Tenerife spiller denne festlighed en særlig rolle, da det vigtigste tæppe, som ligger på rådhuspladsen, er lavet med vulkansand i alskens farver, som hentes direkte fra Teide Nationalpark. Det er en dag, du absolut ikke må gå glip af, hvis du besøger Kanarieøerne i juni.

Villa de la Orotava
Folkefester

3
Juvelslangehovedet
i fuld pragt

Inden sommeren tager fat, vil én af øgruppens mest forbløffende naturskuer begynde at folde sig ud. Juvelslangehovedet - en endemisk art af slægten Echium - blomstrer ligesom en delikat, flygtig og magisk natureksplosion, som du kan få at se i juni måned. Disse buske, der ingen grene har, kan blive op til to meter høje og farver lærredet rødt i Teide Nationalpark. På andre øer blomstrer juvelslangehovedet i forskellige blå og hvide nuancer og skaber en fest for alle sanserne. Den får sikkert hovedrollen på dine billeder!

Parque Nacional del Teide
La Caldera de Taburiente
Naturområder

Et kamera
vandrestøvler