SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Rejs til
Kanarieøerne iMarts

Denne måned markerer forårets komme, en længe ventet årstid... et hvilket som helst andet sted. Marts måned på Kanarieøerne adskiller sig ikke væsentligt fra resten af året, for her er temperaturen altid mild, så du kan nyde en pragtfuld dag på stranden også i de måneder, som sædvanligvis er mere kolde.
22° C
i gennemsnit

10 soltimer
om dagen

I denne måned
anbefaler vi…

1
Udnyt det
gode vejr

Hvis det at ligge i solen hele dag ikke er noget for dig, så grib vandrestøvlerne, og forbered dig på at udforske de utroligt varierede vandrestier på Kanarieøerne. På få kilometer kommer man i højden, landskabet ændrer sig, og ligeledes gør fauna og flora.

Her findes ruter af alle sværhedsgrader, tilrettelagt af professionelle og perfekte muligheder for at stifte bekendtskab med øens beskyttede områder i løbet af din martsferie.

Stier fulde af magi
Ruter

2

Forlystelsesparker

Dagene flyver af sted, når man suser ned i vandrutsjebanen for fulde gardiner, beundrer verdens største papegøjesamling eller tager til en landsby i det vilde vesten... Vidste du, at Kanarieøerne har forlystelsesparker for enhver smag? Zoologiske haver, akvarier, temaparker - såsom Sioux City eller Angry Birds Activity Park - og vandlande såsom Siam Park, det største og mest imponerende i Europa.

Siam Park
Loro Parque
Angry Birds Activity Park
Maroparque
Oasis Park

3
Når aftenen
nærmer sig…

Inden mørket falder på, har du stadig én af dagens smukkeste overraskelser til gode: en fantastisk solnedgang, som kan nydes i fulde drag, mens du spadserer langs stranden eller i bjergene i godt selskab.

Fra Famara-stranden på Lanzarote kan du se én af de smukkeste af slagsen, især når det er ebbe. Hvis du befinder dig i La Restinga (El Hierro), vil du også blive bjergtaget af solnedgangen over havreservatet Mar de Las Calmas.

Playa de Famara
La Restinga

Vandrestøvler
lygte