SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Fra ø til ø bevæg dig rundt i øhavet

Vælg hvilken ø du vil rejse fra

La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote

Vælg hvilken ø du vil rejse fra

VÆLG HVILKEN Ø DU VIL REJSE TIL

De Kanariske Øer har masser af muligheder for at komme rundt på øerne og rejse hurtigt og bekvemt mellem dem. Alle øer har en lufthavn og en havn, hvor forskellige selskaber dækker et stort antal ruter. Afstandene er desuden så korte, at det er hurtigt at komme fra et sted til et andet.

By plane

Øerne har i alt 8 lufthavne, der forbinder alle øerne. Flyvetiden er i alle tilfælde under en time, og der er hyppige afgange hele dagen.

Du har flere selskaber at flyve med:

By boat

At sejle med færge mellem øerne er som regel en billigere mulighed, og samtidig kan man nyde udsigten, hvor man ofte kan se delfiner og andre arter. Du kan rejse fra én ø til en anden med de forskellige selskaber, der har hyppige og tilgængelige forbindelser, eller du kan også sejle rundt i øhavet ombord på et krydstogtskib.

Excursions

En anden måde at besøge naboøerne på er på organiserede udflugter i båd eller med sejlbåd, der afgår og ankommer samme dag, og som giver mulighed for at lære nye steder at kende uden at være nødt til at overnatte.

Udflugter mellem øerne