SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her
/

Et udendørs

I DET FRI ...

På De Kanariske Øer forkæles både krop og sjæl i de mest fantastiske omgivelser. Ud over en bred vifte af spacentre har øerne fire naturlige områder til terapeutisk brug, hvilket gør øerne til et ægte udendørs-spa: vand, luft, sol og sand.

Kombinationen af øernes eksplosive natur og den brede erfaring inden for wellness, gør øerne til det ideelle sted at lave batterierne op og samtidig få uforglemmelige ferieoplevelser. Forkæl dig selv med øens natur eller lad de bedste fagfolk forkæle din krop og sjæl.
Du har helt sikkert fortjent det.

HAVET

Havvandet, og især Atlanterhavet, indeholder 89 elementer, der findes i vores krop, samt vitaminer og mikroorganismer der frigiver antimikrobielle stoffer og hormoner, som huden efterfølgende absorberer og styrkes af. At bade i havet mindsker hudproblemer såsom acne, dermatitis og sår, samt fjerner giftstoffer og virker afslappende.

LUFTEN

Forny dig selv fysisk og mentalt med den rene luft fra passatvindene. Havbrisen på De Kanariske Øer er fyldt med mineraler og negative ioner med afslappende og afgiftende effekter. Derfor styrker luften åndedrætssystemet og giver huden intens fugt og pleje.

SOLEN

De mange solskinstimer på øerne hele året rundt styrker kroppens naturlige produktion af D-vitamin. D-vitamin er nødvendig for at optage kalk og forebygge sygdomme som knogleskørhed, hypertension eller muskelsmerter. Sollyset styrker også frigørelsen af endorfiner, der udløser en følelse af ​​velvære.

SANDET

Smid dig i sandet og slap af til lyden af ​​bølgerne. Sandet på de smukke strande er spækket med havvandets plejende egenskaber, og er derfor en af de mest anvendte behandlinger i mange spacentre. Sandet og varmen fra solen er yderst gavnligt for gigt, ledesmerter og nerverelaterede smerter. Sandet har også en fremragende naturlig eksfolierende effekt, og en gåtur i sandet giver god kondition og styrker muskulaturen omkring ankler og knæ.

/
Spacentre
De Kanariske Øer tilbyder et bredt udvalg af spacentre med de seneste nyheder inden for behandlinger og professionel betjening i rolige omgivelser . De fleste af disse spacentre udnytter alle øens naturlige ressourcer til behandlingerne, sammen med de mere teknologiske terapeutiske behandlinger.
Oversigt over spacentre
Nogle af de mest eftertragtede
behandlinger
på De Kanariske Øer er:

Talasoterapi

Denne terapi anvender de forskellige elementer fra havet, sammen eller hver for sig, som base: vand, alger, mudder og andre stoffer, der udvindes fra havet. De spacentre, der tilbyder denne terapi, hente vandet nær kysten, hvor vandet steriliseres og derefter anvendes til behandling i badekar, brusere eller med vandstråler.

Vinterapi

Vinterapi er en meget effektiv måde at rense og styrke huden. Ved påføring styrkes blodcirkulationen, taljen mindskes og baldernes opstrammes. Under behandlingen påføres ​druesaft eller vin direkte på huden.

Geoterapi

Den vulkanske jord på De Kanariske Øer er rig på varme geotermiske vande samt på mineraler og oligoalementer, og er en af ​​de mest eftertragtede behandlingsformer. Lermassen påføres direkte på huden og styrker huden samt knogler og muskler.

Aloeterapi

Aloe veraen, der har gunstige forhold på øerne takket klimaet, virker plejende og lindrende på huden. Denne terapi består af en rensning mælk og tonic, en peeling, omslag med aloe vera og til sidst en afslappende massage.