SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her
/

Noget

For Enhver Smag

Hvert år besøger millioner af rejsende fra hele verden De Kanariske Øer. De besøgende tiltrækkes af de forskellige turistattraktioner; afslapning på stranden, golf, surfing, dykning, sejlads, vandreture ... Men selv om alle besøger øerne af forskellige årsager , ender de fleste med at købe noget med hjem fra øerne.

Uanset smag tilbyder De Kanariske Øer en række butikker med noget for enhver smag og pengepung. Prut om prisen på loppemarkederne, tilbringe eftermiddagen i et shoppingcenter eller gå på opdagelse blandt de kanariske produkter i de lokale butikker.
DE
LAVESTE
SKATTER
I EUROPA
De Kanariske Øer er frihandelsområde med moms på blot 7 %. Momsen er meget lavere end i resten af ​​Europa, hvilket betyder, at man får mere for pengene.
/
Loppemarkeder
I DET FRI ...
På De Kanariske Øer er dagene lange med en konstant temperatur hele året. Derfor er der mange loppemarkeder på alle øerne, men ikke alle holder åbent alle ugens dage. På de fleste loppemarkeder er det muligt at købe kunsthåndværk, madvarer , antikviteter og somme tider husholdningsapparater eller antikke møbler. Selvom markederne ikke er formålet med besøget, er markederne en god måde at lære mere om landsbyerne eller de historiske bydele.
Loppemarkeder
/
Shoppingcentre
Shoppa
At købe ind i de førende mærkevarebutikker eller eksklusive shoppingcentre blot få meter fra et tropisk paradis, er noget, der kun er muligt på De Kanariske Øer. Byernes strøg frister med trendy tøjbutikker, der matcher tidens modetrend, parfumerier og eksklusive smykke- og andre spændende butikker, der skaber en "cool" stemning.

De Kanariske Øer tilbyder også store og moderne shoppingcentre med biografer, legepladser, restauranter, caféer og et bredt udvalg af nationale og internationale modebrands samlet under ét tag.
Shopping
/
Lokale
Produkter
Glem ikke at tage en souvenir med hjem fra De Kanariske Øer. Den bedste gave til familie, venner - eller dig selv - er uden tvivl et lokalt produkt, der er fremstillet på øerne.

Produkter med aloe vera

Takket være klimaet og de økologiske landbrug er aloe vera fra De Kanariske Øer af enestående kvalitet.

Lenita & XTG-badetøj

Det er det mest trendy badetøjsmærke på strandene på De Kanariske Øer. Designerduoen Lenita Burmany og Luis Mentado står bag det cool, vovede og funktionelle mærke.

Lokalt design

De kanariske smykker og hatte sender et tydeligt budskab om kanarisk tradition og kultur.

Gourmetprodukter

Det kanariske køkken er fuld af kvalitetsprodukter som fx Ron Arehucas og Blat-vodkaen, der siges at være den reneste vodka i verden.

Palmeros-cigarer

Cigarer fra La Palma rulles i hånden og har ry for at være de bedste i verden sammen med cubanske cigarer.

Lokal kunst

Et godt eksempel på kanarisk kunst er litografierne af Cesar Manrique og maleren Néstor Martín-Fernández de la Torre.