SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Abama Spa

Abama Spa Spabade og thalassoterapicentre på Tenerife

En spa med Colonial- og Safari-suiter til par

Massagebehandlinger i orientalsk pergola i en smuk have med vandfald, som kunne gøre det ud for filmkulisser, er et af de mest eksotiske tilbud i spaen på Hotel Abama beliggende i Guía de Isora på Sydtenerife. Ritualerne for to i luksussuiterne Safari og Colonial er også efterspurgte. De byder på dampbad og specialmenuer. Dette imponerende areal på 2.500 m² i 3 etager og med 10 behandlingsrum er inspireret af Orienten.

Termiske bade og Abama Total Wellness

Poolen med hydroterapi er næsten skulpturel og har form som en blomst med subtilt, blinkende neonlys. Den tiltrækker alles opmærksomhed i det termiske kredsløb. Inspirationen er hentet fra de romerske bade, og en af perlerne er kabinen med kunstig sne, som der kun findes ganske få af i Europa. En anden perle er de keramiske liggestolene med varme og afslappende musik. Ud over programmer lagt af personlige instruktører, som udføres i fitnessrummet, og en omfattende menu med behandlinger tilbyder programmet Abama Total Wellness kundetilpassede metoder.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER