SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Syv øer der får kærligheden i gang

Om noget er Kanarieøerne et sted med romantik overalt En gåtur hånd i hånd på en paradisisk strand, en ren og klar himmel, man kan smide sig under og se op på stjernerne, en overdådig natur at forgabe og fortabe sig i… Syv øver fyldt med charme til det opdagelseslystne par, hvor I kan føle jer som de to mest specielle mennesker i verden.

Om I kommer for at fejre selve brylluppet, eller om I kommer hertil på bryllupsrejse, kan I trygt regne med hjælp fra specialister på området så alting går, som jeres drømme har befalet det. Det hele foregår i et klima med over 300 soldage om året og gennemsnitstemperaturer omkring de 23º til at sikre jer uforglemmelige minder.

/
ET BRYLLUPSVENLIGT
KLIMA

Et vellykket bryllup kan stå og falde med vejret på dagen. Og Kanarieøerne har et af de bedste klimaer i verden, å sI skal blot bekymre jer om detaljerne, hvis I holder bryllup på øerne. I har rigeligt med fagfolk og faciliteter til rådighed, eksempelvis festlokaler, hoteller på alle prisniveauer, de bedste fotografer og det bedste og største udbud af mad. Hvis I ønsker at overlade det hele til fagfolk med erfaring på området, er der indtil flere internationalebryllupsarrangører, som tager sig af alt det, der sikrer at dagen bliver, som I altid har drømt om.

/
EN UFORGLEMMELIG
BRYLLUPSREJSE

En bryllupsrejse, eller blot en romantisk getaway til Kanarieøerne, kan hurtigt blive til en drømmerejse. Kun her kan I slappe fuldstændig af på en jomfruelig strand langt væk fra det hele, vandre iromantiske naturparker eller komme helt ned i gear i et spa, inden I går ud og spiser på charmerende restaurant eller får en drink på en terrassebar under Europas mest stjernespækkede himmel.

På øerne kan I more jer på alle mulige måder: tag på tur i sejlbåd, dykning, se hvaler helt tæt på… eller nøjes med at nyde hinanden på et af de mange charmerende og børnefri overnatningssteder, som er at finde på næsten alle øerne.

/
Sí, quiero
Kanariske Øer

Hvis I allerede har besluttet at fejre bryllup eller tage på bryllupsrejse til Kanarieøerne, kan I besøge jatildekanariskeoer.com, hvor der er masser af forslag til fagfolk der planlægger bryllupper samt andre ideer og tips til at arrangere jeres romantiske ferieophold.
Se jatildekanariskeoer.com