SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

ØEN

TENERIFE

100%
LIV
På Tenerife kan du gøre lige præcis det, du har lyst til, hele året, takket være det milde klima, den smukke natur og turistfaciliteterne, der giver dig mulighed for at læne dig tilbage og nyde ferien i fulde drag.
DIT BEDSTE
SLAG
Tenerife har otte golfbaner, hvor du kan teste din golfteknik hele året rundt. Langt de fleste golfklubber har moderne faciliteter og baner, der er designet af fagfolk.
HVALSAFARI
BALLENAS
Øens sydvestlige kyst er det perfekte sted til at opleve hvaler på åbent hav. Ikke langt fra kysten kan du opleve 26 forskellige hvalarter: hvaler, delfiner, spækhuggere og selv blåhvaler.
BEVARINGSVÆRDIGE
OMRÅDER
Teide nationalpark med Spaniens højeste bjergtinde. Den historiske bydel i La Laguna med sin koloniale arkitektur.
VELKOMMEN TIL TENERIFE
Tenerife giver mulighed for at opleve tusinde oplevelser på én ø. Du kan gå på opdagelse i naturen, slappe af på stranden, bestige Teide, shoppe, nyde den lokale underholdning, spadsere gennem den historiske bydel, tilbringe dagen i forlystelses- og temaparker , spille golf ...

Lad de uendelige aktiviteter give dig fornyet energi, men gå ikke glip af Tenerifes delikate gastronomi, inden du rejser hjem. Restauranterne med havudsigt serverer nogle af øens bedste gastronomiske oplevelser, prøv fx grillede rejer med hvidløg.
/
PARQUE
NACIONAL DEL
Teide
Den tredje højeste vulkan i verden
Med 3.718 m højde er vulkanen Teide Spaniens højeste bjergtinde. De to økosystemer gør bestigningen til en oplevelse fuld af kontraster. Det er også muligt at vælge en guidet tur, hvis man ønsker at uddybe sin viden, samt nyde den fantastiske udsigt ved solopgang fra bjerghytten.
/Dette må du ikke gå glip af/