SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Klimaet

Dagene på De Kanariske Øer er lange og solrige med milde temperaturer og uden de store udsving. Termometret forbliver hele året rundt mellem 19 og 24º, og på grund af passatvindene og den termiske inversion, de skaber, er der næsten ingen skyformationer og meget lidt nedbør.

Det er derfor, De Kanariske Øer inviterer dig på udendørsferie alle årets dage, hvor du kan nyde lyset, den klare himmel og få mest muligt ud af din fritid.

Udsigten for de kommende dage

HVAD SKAL JEG TAGE MED I KUFFERTEN?

Takket være sit privilegerede klima hele året er det eneste, du bør lægge i kufferten, uanset hvor du kommer fra, let tøj, sommersko og en form for overtøj til nætterne eller højdedragene.

Hvis du skal dyrke en eller anden form for aktivitet eller sport, må du naturligvis ikke glemme egnet tøj, og selvfølgelig skal du også huske badetøj, solbeskyttelse og solbriller.

NYD SOLEN

Solen på øerne er der næsten altid. Den har indflydelse på klimaet, på hverdagslivet og på folks væremåde. Men det er også påvist, at den har adskillige gavnlige egenskaber: den er kilde til D-vitamin, den forstærker knoglerne, den forbedrer humøret, den har indflydelse på søvnens kvalitet...

Familia en la playa

Men der er visse forholdsregler, du bør følge, når du tager solbad:

  • Brug altid en beskyttelse der er passende til din hud.
  • Smør ny beskyttelsescreme på hver anden time og efter en badetur.
  • Undgå at tage solbad mellem kl. 12 og 16.
  • Se efter om børnene solbader rigtigt og beskyt dem behørigt.
  • Hvis du skal opholde dig mange timer på stranden, skal du huske at tage en parasol med.

LANGE OG SOLRIGE DAGE

De Kanariske Øer er en af de regioner i Europa, der har flest solskinstimer: Flere end 3.000 om året. Deres geografiske placering hjælper desuden med til at give lange dage, fulde af lys, hele året. Om vinteren står solen op kl. 07.30 og går ned kl. 18.30, om sommeren bliver det lyst kl. 07.00 og mørkt kl. 20.30.

Arena